Monday, March 31, 2008

500 strips, en hoe ze te verzamelen

U weet het, of u weet het niet, maar deze maand was ik jarig. Een totaal oninteressant gegeven waar ik niet aan wil herinnerd worden, alleen al wegens het steeds dichter komende cijfer 30. Wat wél interessant om te melden is, is het feit dat zo'n verjaardag meestal strips meebrengt. Zo kreeg ik van mijn vrouw Arthur 1 t.e.m. 6, van mijn zus en haar vriend Arthur 7 en Sin City 5

Hierdoor was mijn klantenkaart vol en kon ik de Joop Klepzeikers 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 12, 14 én de kroegenspecial kopen.

Ook kocht ik eerder deze maand mezelf Arthur 8. En kreeg ik deze bizarre strip cadeau van Marleen die dit jaren zeventig porno/geweld stripje in een schuif in het magazijn gevonden heeft. Don't worry, heb het nagekeken, hij behoort niet tot de collectie van de Bib waar ik werk.

Oh, en voor de eerste keer verkoop ik ook strips. Check it out. De reden van verkoop: het was eigenlijk mijn teerbemind vrouwtje die deze strips verzamelde en er interesse in heeft verloren. En dus gaat ie de deur uit.

Wat betekent dat ik exact 500 strips in bezit heb. Which is nice.

(ps: blijkbaar linken mijn librarythinglinks niet al te goed, in dat geval, kan je de titels opzoeken in de catalogus met de zoekfunctie)

5 comments:

Occy said...

verschillende felicitaties mijnertwege uwertwege - next stop: meer!!

Lebbercherrie said...

Hartelijk dank. Next stop: 1000 strippies!

(en dan te bedenken dat het mij tien jaar nam om tot hier te komen, verzamel pas echt verwoed sinds de laatste 4 jaar, maar toch)

Zimbob said...

Next stop: nieuw huis!

Kidding (my ascerbic sense of humour weer). Ook van mijnentwege felicitattoions... of zulks. Jommekes forever!!!

Lebbercherrie said...

Eerst oud huis afbetalen, zien wel weer verder in 2036.

Jommeke roels!

Shakadal said...

SECURITY CENTER: See Please Here