Sunday, March 04, 2007

Song and dance


In mijn manische buien, die nu wel wat minder voorkomen dan vroeger, doch niet minder hevig, durf ik al eens uitbarsten in extatisch buldergezang. Eén van de allerbeste nummers voor dit is "Valencia", vandaar de toon. Niet ingekleurd, want oorspronkelijk zelfs niet bedoeld als afgewerkt net exemplaar, maar ben dan blijven doorwerken, en heb er nog ietwat deftigs van kunnen maken. Volgende week terug in Photoshop, de zwart-wit versie is klaar.
Ook wil ik Margot, Liesbeth en Steven feliciteren vanwege iedereen die ik ken wegens hun bijdrage aan de babyboom van de eerste tien jaren van het nieuwe millennium. Het lijkt er sterk op dat al mijn kennissen en vrienden tegenwoordig raak schieten! Doe zo voort! We hebben een nieuwe generatie werknemers nodig om voor ons pensioen te zorgen. Ik wens hierbij Liesbeth ook extra sterkte, want zij zal het huis binnen afzienbare tijd moeten delen met twee Eeckhoutjes, terwijl eentje al zoveel werk is.

2 comments:

Zimbob said...

Haha Lebbercherrie, Zelfkennis is inderdaad het begin van alle wijsheid. Dit doet me terugdenken aan die keer in 's Hertogenbosch alwaar je volgens de lokale bevolking net een Amsterdammer in Antwerpen was. Dat je een groot lawijt bent, daar bestaat geen twijfel over; but we love you for it.
Leuke toon, fijn om er weer es een te zien.
Alles goed met de werkzaamheden voor de rest?

lebbercherrie said...

Ca va, moeizaam gaat het vooruit. Maar het gaat vooruit. Was 's Hertogenbosch al bijna vergeten, thanks for the flashback. Et tu?