Saturday, March 24, 2007

Afgewezen Lonely Planet illustratie

Op reis steeds opletten met wat je te pakken kan krijgen; maar mijn stelregel is, als zij het zelf eten en drinken, kan ik er niet dood aan gaan, zeker niet als het zelfgestookt is. Je bent niet voor niets op reis. Gotta have something to tell when you're old!

7 comments:

otto said...

Had ik ook toen ik terug in den bels kwam,10kilo erbij en toch niet ziek worden,vooral dat zelfgebrouwen vocht (bier genoemd) is hier levensgevaarlijk,het smaakt naar limonade,maar hoho

Zimbob said...

Jahaa, maar word maar eens geconfronteerd met een Afrikaanse stam alwaar je gegiste schapekloten in een sausje van runderbloed en zwangere vrouwenpis moet degusteren. Als zij het zelf eten... zijn ze goed gek.
Doe mij maar sushi.

Over de cartoon: Hallucinant. Exactly what custard were you on, man? Héél fear and loathing.

lebbercherrie said...

Het kan ook veel onschuldiger lijken, in Cuba doen ze bijvoorbeeld een soort van natuurlijke speed in hun espresso. Heb daar eens een "café Cubano" genuttigd 's ochtends. Tegen 's avonds begonnen de trillingen te minderen. Very very weird.

Custard? Neen, een mengeling van roggebrood met plattekaas, that's all. Intraveneus, weliswaar.

Wat is het vreemdste dat men u ooit op reis heeft aangeboden, Zimbob, wetende dat gij zowat de helft van de wereld gezien hebt?

Zimbob said...

Ooit kreeg ik bij een maat in Teralfene een wel zéér speciale rozijn gepresenteerd als deel van een ontbijt...
Hoe een neuskeutel een ware pandemie kan veroorzaken.

Echt? Nen dikke vette levende worm om op te peuzelen, ergens in een West Afrikaans dorpken. smaakte naar suiker met regenworm. Doe mij maar neuskeutels.

lebbercherrie said...

Er zat toch geen slatine in die u slaperig maakt? :D

Ooit wel eens zelfgestookte Grappa gedronken in Italië (of was het Genepy?) Op zo'n 2500 meter heegte een neut van vijftig graden in mijn kas. Was denk ik elf jaar.

Heb ooit al eens per ongeluk mieren gegeten. Viel mee.

Daddy said...

straks gaat ge nog zeggen dat het mijn schuld is van diene genepy

Daddy said...

straks gaat ge nog zeggen dat het mijn schuld is van diene genepy