Monday, March 26, 2007

De oorsprong van deze blog, deel 2

Opnieuw een oud mailtje. Vind het zelf steeds leuk om ze opnieuw te lezen:

Deze mail werd voor het eerst verstuurd in de zestiende eeuw door een Fransiskaner monnik met een glazen oog. Verbreek de ketting niet. Jean Pol van Pijperzele uit Roeselare heeft deze mail zes keer doorgestuurd en zijn haar is terug beginnen groeien, zijn vrouw heeft opnieuw zin in sex, en zijn huis is afbetaald geraakt met wortelschijven. Gerda De Zetter uit Holsbeek eeft deze mail twaalf keer doorgestuurd, en haar schoonmoeder is onmiddellijk steendood gevallen, ze krijgt constant spontane orgasmes wanneer iemand het woord "en" zegt, en Cote d'Or heeft haar een chocolade olifant op ware grote cadeau gedaan. Philip Van Saksencoburg uit Brussel heeft deze e=mail naar tweehonderd mensen doorgestuurd en kan sindsdien zelfstandig zijn veters knopen, zijn gat afkuisen, en weet waar de kindjes vandaan komen. Pierre Rocheleir uit Fluimen heeft deze mail niet doorgestuurd en heeft nu een lelijke obsessie voor Helmut Lotti, een freaky gelijkenis met Kapitein Iglo en kan niet klaarkomen zonder te salueren en luidkeels "Joepie" te roepen. Bernadette Seks uit Lourdes heeft niet alleen deze mail niet doorgestuurd, zij heeft haar vriendin Paula Schaamstreek uit Kakelvelde die de mail naar haar heeft doorgestuurd uitgelachen. Bernadette heeft nu een lelijke huidziekte waartegen alleen urine van kamelen iets tegen vermag, een verslaving aan treinstakingen en een ziekelijke neiging om tegen elke turk of marrokaan "MAKAK" te roepen. Paula baat nu een goeddraaiende seksboetiek annex schoolmateriaalwinkel uit, en kan op heel wat bereidwillige jongens uit haar cliëntéle rekenen. Jimmy Scheeffietser uit Scheveningen heeft deze e=mail ook belachelijk gemaakt en zit nu vast in Sint=Gillis en is geobsedeerd door de zeep op te rapen in de douches, en is trotse eigenaar van de grootste aambeien van West=Europa. Indien u deze mail niet onmiddellijk naar zoveel mogelijk mensen doorstuurt, dan gaat uw been afvallen, uw computer gaat een relatie beginnen met uw koffiezet achter uw rug, uw partner gaat elke dag soaps eisen op tv en uw schoonmoeder komt bij u wonen. Stuurt u deze e=mail direct door, dan geen alle zieke kindjes beter worden, krijgen alle pedofielen hoofdpijn in bed, wordt bier gratis, pubers puistloos en uw belastingen invullen niet alleen gemakkellijk, maar ook plezant en bovenal voordelig.

10 comments:

Zimbob said...

Aah, deze herinner ik me ook nog. Ik heb hem toen direct bij de spam gezet;-) Niettegenstaande de literaire kwaliteiten van uw schrijven; ik haat kettingbrieven.

('t blijft wel een goei)

lebbercherrie said...

Always the sane voice of reason, Zimbob.

Vond het ook wel plezant. Komt voort uit mijn haat voor kettingbrieven.

der otto said...

Het is wel waar wat den lebbercherrie zegt hoor;De Pierre Rocheleir uit Fluimen ken ik ook van op het werk;Ook een andere vrouwlijke collega heeft de kettingbrief niet doorgestuurd,resultaat ze kijkt hele dagen lethargisch voor zich uit, het enigste wat er uit komt is ;wuk ,wamoekdoaropzegn en estegenmij, Daardoor kregen wij hier schrik en sindsdien sturen we alles waar een ketting aan hangt gewoon direkt door.

lebbercherrie said...

"alles waar een ketting aan hangt" Is ons Irma weeral uitgebroken?

der otto said...

zelfs fietskettingen zijn hier niet meer veilig,er was hier deze middag een lezeresje met een halsketting, floep en doorgestuurd!

lebbercherrie said...

Eeeuh, Otto, hebt gij aan mijn pillekes gezeten? Ik versta er geen teelbal van, ze moat!

Zimbob said...

hih... Lebber zei "teelbal".

lebbercherrie said...

Oh,...lieve god...Zal ik dan ook eens "eileider" zeggen. :-)

Zimbob said...

Wahahahahaaaaa

Anonymous said...

searching for same blog engine