Wednesday, February 21, 2007

Ideetje van het vrouwtje


Ja, ik hoor jullie al komen: "Moest het weer pis, kak, stront zijn?" Maar deze keer was het een suggestie van het vrouwtje! Dus ik ben geheel ingedekt! Was heel leuk om te tekenen. Bon, dan ga ik nu mijn pc demonteren!

8 comments:

Zimbob said...

Het is fijn om te zien dat je temidden van al dat werk toch nog je best doet om een toontje te plaatsen: respect. Ik weet wat voor een rompeslomp een verhuis is, en zeker wanneer het de beurt is aan de computer. Dat brengt zowat alles in de war.
Alleszins veel succes met de verdere werken, de grote verhuis dit weekend en tot dra.

lebbercherrie said...

Dank u , lieve Vunz,

ben nu doodop, heb alles tesamen met Kathleen in orde gebracht. Nu nog twee slaapkamers from scratch, en we zijn er.

Bier en dan slapen.

Lady Booty said...

Fuck off and fucked up for life naar Chris Morton!!!

lebbercherrie said...

Lieve Lady Booty, truer words were never spoken.

Occy said...

At the risk of being ridiculed - maar who the effer is Chris Morton????

lebbercherrie said...

No risk at all, dear Occy.

Beeld je in dat je met een seksistische en racistische domme lul van een gladjakker die constant zijn lief bedriegt opgescheept zit tijdens je studies. Drie jaar lang zie je hoe de meeste mensen in zijn praatjes lopen, en vooral hoe nép die gast is.

Nadat je afstudeert ben je blij. Ook omdat je van dat creatuur verlost bent. Maar dan ambieert hij een showbizz carrière met Idool en verschijnt in elk boekje en op posters aan het bushokje. Een complete mediacampagne om iedereen er van te overtuigen hoe sympathiek hij wel niet is. Terwijl je hem maar al te goed kent.

En dàt, dat is Chris Morton. Google hem maar even op. Je zal zien.

En de onvrede tussen Lady Booty en CM, dat moet je haar zelf vragen, maar ik kan je wel verzekeren dat hij het verdient heeft. :-)

Zimbob said...

I should have broken his assfucking nose when I had the chance!

There, that's Chris.

lebbercherrie said...

True. And I've would have helped you to stomp him into a bleeding pulp if he dared to take a swing at you. And that means something, coming from a man who detests violence.