Thursday, February 01, 2007

Gerontofilie

Geen perversie of Wimmeke Seks tekent er een cartoontje over. Dit is dus de portie voor deze week, want voor de rest zal ik aan het verhuizen zijn. Ik blijf wel online alles volgen, dus het Mac-forum blijft open :-)
Tot blogs!

10 comments:

Zimbob said...

I said it once, i'll say it again: Vetzak!
Vely Funny, Mr Jones

lebbercherrie said...

Moehahahaaaa! My perversion-deathray wil affect you all! Moehaha, moehaha, moehahahaa! Soon the world will be full of perverts!

Zimbob said...

Isn't it already so? The thing is... noone's honest about it. Hail to you and your honestly sick mind.

lebbercherrie said...

Thing is, I've been sputing filth now for nearly ten years, and now I couldn't stop if I wanted to. It has become a part of me.

lebbercherrie said...

sputing= spouting

Zimbob said...

Spuiting zekerst... jaja.
En keep on doing just that, we lurvzz ya for that.

lebbercherrie said...

Lig hier te vechten met een HTML-knoppeke, waarvan het gelijkheidsteken(=) altijd naar achteren (achter.gif) springt en het zodanig verneukt dat ik geen knoppeke heb;
Any ideas?

Zimbob said...

Heb dat ook al voor gehad, namelijk met het jouwe. Ik weet echt niet hoe het komt. Ik heb er een nachtje over laten gaan en het dan weer geprobeerd, toen lukte het.
The net works in mysterious ways.
Ik kan ze ook enkel aanpassen in firefox; niet in Safari, maar dat blijkt normaal voor blogger.

lebbercherrie said...

I'll try it out.

ivm Mac: wil je nu zeggen dat de programma's er op moeten in de winkel, of beter niet? I'm totally confused now.

Zimbob said...

Neen hoor, maar ofwel moet je iemand met een masterdisk kennen ofwel een kopieerbare gekraakte versie (heb ik van horen zeggen, nudge nudge). Ze zijn alleszins niet zo courant als die van peecees. Ik heb mijn mac uitgezocht juist daarop: ik heb hem overgenomen van iemand met een grafisch bureau. Programma's der netjes op. Maar het is niet evident om die van de harde schijf te halen, tenzij een volledige harde schijfkopie.