Wednesday, April 18, 2007

Wall of shame

In een leven maakt een mens veel fouten. Sommige al wat erger dan andere, maar meestal worden deze fouten ook weer vergeten. Behalve dan bij platen. Iedereen heeft wel van die platen waarvan je denkt: "Wat heb ik gedronken/gesnoven/geslikt toen ik dat kocht?" Het ergste van al is dat deze platen op de een of andere manier ook nog steeds in je platenkast blijven hangen, als een soort van medaille voor wansmaak, voor iedereen zichtbaar. Als je dan ook nog eens muziekliefhebbende vrienden hebt die er zich op laten voorstaan dat ze onberispelijke smaak hebben, hebt ge "het spek aan uw kloten". Steeds hou ik mijn hartje vast als ze langskomen, want ze zullen toch niet die verschrikkingen uit de kast halen om er mij openlijk mee uit te lachen, hoop ik dan steeds. Vandaag kom ik clean; ik kom er voor uit, de onderstaande albums zaten ooit of zitten nog steeds in mijn platenkast. Deze lijst is uit het hoofd samengesteld, het kan best zijn dat er ergens nog een draak of twee tussen zit. Indien ik ze vind, zal ik ze u laten zien.
A Little South Of Sanity - AerosmithGuns and Roses - The Spaghetti Incident (godzijdank allang kwijt, maar toch, het was mijn allereerste cd ooit)

The Offspring - Smash
Nailbomb - Point Blank
Zoals u ziet, ik schaam me diep. Let the humiliation begin!

14 comments:

Occy said...

Not impressed!
Hier 's een lijstje van mezelve - en dan heb ik het enkel over de zaken die ik me nu nog herinner: Bryan Adams, Soulsister, the Radios, Genesis, Michael Jackson, en die idioten met Kid Coco of Coco Junior of wat dan ook ...
Ter mijn verdediging: dit was het einde van de jaren 80, VTM werd binnengehaald als een verrijking van de markt eerder dan een maatschappelijke lobotomie, en 13-jarigen waren nog kinderen. Al die cd's (en zelfs cassettebandjes) hebben me enkele jaren later nog enkele honderden frankskes opgebracht die wellicht in één of ander café in de kassa zijn beland.

Kathleen said...

Terug niet veel te doen zeker op het werk, ik denk als je thuis komt dat je nog wel enkele draken uit de kast zal kunnen halen. Wat je ook kan doen om je miskopen te laten verdwijnen is scheiden en al je slechte cd's achterlaten bij je ex.

Zimbob said...

Ik dacht net hetzelfde Kathleen. Niet wat dat scheiden betreft, maar dat er wel wat meer draken in zijn kast zitten. Ik kan er zo al wat noemen waar hij nu nog naar luistert. Maar ik ben groot... en doe dat niet.
Alvast, voordat Lady Booty het in mijn plaats zegt: wie zonder zonde is... Ik heb indertijd nog de eerste van Clouseau binnengehaald.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrgh. 't is er uit.

vanishingword said...

Is that it? That is all you have for us? You are hiding something I think.

Zimbob said...

As if this isn't bad enough???

lebbercherrie said...

Ik dacht dat ik erg was, Occy en Vince! Sorry Kathleen, maar anders haal ik eens een paar draken van u boven. Grijns!
Hiding, vanishingword? Perhaps repressing. Then again, what luck my cassettes are already long gone and forgotten, because they were much worse. I remember Michael Jackson and Roxette.

lady booty said...

Helaba, I still dig Clouseau... or is it because the singer's handsome?
My sis used to have a record by Doe Maar(dating from the 70ies) and they still rock.
(or ragga-ska)

Zimbob said...

Comparing Clouseau and DoeMaar is like saying Danny deVito is as big an artist as Velasquez...
or
mmmh, this lobster tastes as fine as my grandad's toenails.

I know you still dig them, luckily nothing else is wrong with you.

lebbercherrie said...

Hey, I still like Doe Maar. But saying they taste like Velasquez lobster, perhaps a little too much honour, no?

Zimbob said...

That coming from a guy that still digs Therapy?

(I know this hurts... just squeezing your balls)

Occy said...

Yes, Roxette ... I remember them all too well, ... great guitarplay ...

@ladyb: It isn't becuz the singer's handsome, cuz he isn't - and he never was - besides 'is brother's much cuter ...

(the shame, the shame of having a discussion bout Clouseau on your blog .... Ha! I mock in vengeance of The Towers of Darkness!)

lebbercherrie said...

Therapy? might have relesed some albums with not the same urgency and importance as their first four or five, but they are still very dear to me.

And Clouseau suck monkey dick in hell.

Zimbob said...

there there, stay cute and cudly.

:D

lebbercherrie said...

Come over here and give us a hug! :D