Thursday, November 23, 2006

TV voor kinderen


Wie ooit eens vijf minuten Spring! gezien heeft, weet dat dit er niet ver vanaf zit. Ik kan u nu heel veel vertellen, maar Grey's Anatomy is begonnen, en mijn vrouw wacht op mij. Slukes.


Dus (dit de volgende dag zijnde); ik moet niet hebben van Spring! Acteerprestaties onder nul, een verhaallijn waar een geestesgestoorde debiel nog niet in zou geloven en Jelle Cleymans, ofte "De Bakkes". Ook valt het helemaal niet op dat het allemaal late twintigers zijn die zestienjarigen spelen. Hoewel, ik ken zestienjarigen die volwassener uit de hoek komen. Alle vrouwen lijken geselecteerd te zijn op het ontbreken van vrouwelijke rondingen, en Zohra, de enige die dat wel heeft, mag dan wel een schoon pront vrouwke zijn, it ain't Hillary Swank. De mannen, of wat daarvoor moet doorgaan lijkt dan weer te concurreren in de meest onnozele blikken. Daarbovenop (straks moet ik efkes gaan liggen, ben mij aan het opwinden) brengen ze met de meest enorme serieux schabouwlijk slecht geschreven "songs" op een beat waar zelfs Right Said Fred zou afgebleven zijn. Spring! ...het is om te rotten, om het met hun eigen woorden te zeggen. En ja, ik heb thuis een pre-puber die er gek van is...ZUCHT...

3 comments:

Anonymous said...

Hahaha, en je hebt overschot van gelijk daarbovenop. Good one!

Pepijn said...

Deze vind ik toch één van je beste, in zijn geheel klopt de grap gewoon; Deze drie kotjes zeggen de waarheid van wat Spring is, en wat het altijd blijven zal.

Overigs zijn je cartoons heel leuk, ik bezoek deze site meerdere keren en steeds opnieuw een glimlach op mijn gezicht, net zoals bij de site van Zimbob.

Doe zo verder! :-)

lebbercherrie said...

Dankje Pepijn,

ik moet zeggen, ik vind jouw site ook heel sterk, ik vind voornamelijk je evolutie in tekentechniek fenomenaal. Het lijkt alsof je zeer snel enorm vooruit gaat. Keep it up!