Sunday, November 26, 2006

Natuurfreaks en hippies


Ben zelf meestal nogal ecologisch verantwoord bezig, maar als de Panda uitsterft omdat hij niks anders wil eten dan bamboe, dan moet hij maar iets anders pakken. Evolutie betekent dat sommige soorten dieren nu eenmaal moeten en zullen verdwijnen. So be it. Ik kan niet zo tegen het geitewollensokkendragende type mens. Het VW busje en de hippie achter het stuur zijn verwijzingen naar een van mijn favoriete stripreeksen. Diegene die me als eerste de juiste naam van die reeks weet te geven, wint een prijs! (Een kleine, maar het is en blijft een prijs.)

11 comments:

Anonymous said...

ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het ik weet het...
Maar ik zeg het lekker niet

Een fabuleuze, pluizige Zimbob

lebbercherrie said...

Great! U weet het! Maar u bent bij deze gedisqualificeerd wegens...euh...subversieve activiteiten! Bon, 't is goed gij krijgt ook ne prijs. De wedstrijd is nog steeds open voor alle anderen!

PS: Vince, stop met hints te geven! ;-)

sven said...

Newsflasch!!!!!!!!!!!!!!!
Dezenacht heeft een onverlaat in het Oost-Vlaamse Dudzele geprobeerd
met een koevoet het pand van de plaatselijke boerenbond binnen te breken.
Het arme dier hersteld wonderwel snel van de opgelopen verwondingen;
Wij proberen zo snel als mogelijk een robotfoto van het gebeuren te verkrijgen,over naar jou Wim

Sven said...

Hier een bericht uit de krant;het hart van Kruibeke.
regionaal nieuws:Wij bevinden ons hier in de akkerstraat nabij Poelkapelle,waar we terecht zijn gekomen voor de viering van het 80 jarig huwlijk van Franciscus en Godelieve Vandebelevene.
Ons Godelieve ziet er voor haar 103
nog héél kloek uit,men mag zelfs spreken van ronde vormen,blozende kaakjes en een nog kwiek voorkomen. Franciscus daarentegen zit er een beetje uitgemergeld bij,ook al is hij maar één jaartje ouder.
Bij de vraag hoe Godelieve er zo fit uitziet,verraadde ze ons haar geheim;Elke dag nen dreupel of tiene en een goei schelle spek.
Bij Franciscus wellen de tranen bij de zelfde vraag,waarop hij zei, De spek en die dreupels zijn van mij.?????????tot zover onze reportage vanuit het verre poelkapelle om 1uur s'nachts,AAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH
Over naar Wim voor de fotoreportage.

Sven said...

Naar aanleiding van onze confrontatie deze morgen,dat het weer eens niet goed was en lalalalalalalla POOL-STER

lebbercherrie said...

Beste Sven, bedankt voor je suggesties, maar als op de bus een van die jonge gastjes je nog eens van hun rare sigaretten wil laten trekken, misschien pas je beter. 't Is maar een gedacht he
;-)

lebbercherrie said...

De prijs is een originele unieke Lebbercherrie, gesigneerd en al. Misschien zal dat al wat meer motiveren om te beginnen zoeken he jongens.

lebbercherrie said...

Kathleen vroeg me of het "De Geverniste Vernepelingskes" waren. In die reeks wordt er inderdaad in een VW-busje rondgetuft, maar die reeks is het helaas niet. Tant pis.

Troostprijs: een goei beurt voor ons Kathleen.

kathleen said...

Geef mij dan maar die troostprijs want ik wacht al drie jaar op een originele en unieke en gesigneerde Lebbercherrie, he schatje.

Een bezorgde stripfanaat said...

Kan het niet "pluisje" zijn??ge weet wel,de zus van zoef,want zij heeft een rijbewijs.Echt waar,deze morgen nog gezien.

lebbercherrie said...

Helaas, bezorgde stripfanaat, "Pluisje" is het niet. Blijven zoeken, jongens en meisjes. Zal jullie nog een tip geven; het is NIET Europees.