Friday, September 11, 2009

Folders

U wist het al langer, ik ben verslingerd aan strips. Maar hoe diep die fascinatie ging bleek maar eens te maar toen ik op vakantie was, meerbepaald in Vaison-la-Romaine.

Ergens tussen de lavendelvelden en de middeleeuwse dorpen pikte ik Le Mensuel op, bladerde er even vluchtig in, en zag dit:De plaatselijke Photoshopper had misschien de redacteur van Le Mensuel liggen, maar mij niet. "Kijk! Horny Biker Slut!" riep ik door de plaatselijke wijnhandel.

En nu geef ik u de bewijzen; niet alleen heb ik deze in mijn collectie (don't ask), even op het net zoeken leverde DIT op: http://www.asshysteria.com/hbsfrench.html (zoals u al aan de link kan zien, niet voor min 18jarigen ).

Ik spendeer veel te veel tijd in vorte stripkes, blijkt dus. Want als je aan 1 prentje een obscuur pornopersonage herkent...

En als bonus vond ik deze ongein in de mei-juni-juli catalogus van Silvester (die verder uitstekende uitgaven verzorgt):

(Net onder de titel Artica) Leest niemand dat dan na?

4 comments:

Zimbob said...

De eerste prent is toch gewoon een collage? Idd met Horny biker sluts en Marilyn, maar ik denk niet dat de samensteller met de eer wil gaan lopen.
Wel flink dat je het hebt herkend, gluiperd ;)

Lebbercherrie said...

Het kan, al staat er 'creation par huppeldepup' naast. In dat geval had hij 'collage' moeten vermelden.
Ik weet dat het muggenziften is, hoor. Daarom heb ik het ook het trefwoord 'muggenziften' gegeven.

Occy said...

Muggenziften is dik ok, mijn vrouw doet dat ook altijd.

Anonymous said...

moet controleren:)