Tuesday, September 29, 2009

Maak plaats, maak plaats, maak plaats...In niet-chronologische volgorde, de aanwinsten van augustus-september. Geen zin om ze allemaal te bespreken, maar wil gerust alle vragen beantwoorden.

8 comments:

Occy said...

Need more info on the Gullivera!

Lebbercherrie said...

Het is eigenlijk Gulliveriana, een erotische versie van Gulliver's reizen, zeer vrij bewerkt, door, wie anders, Manara. Gekocht in Frankrijk, hardcover, eerste druk, en français naturellement, en voor € 10. Uitgegeven bij Les humanoïdes associés. Manara stelt hier (zoals zo vaak) de vorm boven de inhoud. Van Swift's kritiek blijft niet veel meer over. Helemaal niet slecht getekend, in tegendeel; de erotiek druipt eraf zonder porno te worden, maar nergens gaat het dieper dan grote vrouw-kleine mensen, kleine vrouw-grote mensen, vrouw-paard (extreem kort) en een wel zeer bizar sm-lesbisch ritueel op de vliegende eilanden. Voor de liefhebbers. Of voor zotten zoals ik die geen Manara kunnen laten liggen.

Occy said...

Besteld! Een hardcover zowaar en veel te duur. Maar had al zo'n hunch dat het ... eh ... helemaal niet slecht getekend zou zijn.

Lebbercherrie said...

En, hoeveel betaal je er voor? Als ik dat al vragen mag?

Occy said...

Laten we het houden op veel en veel te veel, en dat maal twee.

Lebbercherrie said...

Damn, dat is hij echt niet waard hoor.

Occy said...

Vallen en opstaan, beste medeverzamelaar, vallen en opstaan ... (en vooral ook niet tegen de vrouw zeggen ...)

Lebbercherrie said...

My lips are sealed.