Saturday, October 18, 2008

Aanwinsten september 2008

Gekocht op Facts, Hara Kiwi 4, door Lectrr.

Dankzij de bon in De Morgen heb ik deze nu ook in HC: Pin-up: 1. Remember Harbor
Kan en mag niet ontbreken in mijn collectie: Boerke 4, door Pieter De Poortere.
Leuke reeks: Ythaq, en dit is deel 5, De Laatste Toevlucht, waarin het allemaal nog wat ingewikkelder wordt, maar waar er andere dingen duidelijker worden. Begrijpt u? Neen? Lees het dan eens, het doet wonderen.

Gevonden in De Slegte van Brussel, beschadigd, overprijsd, vergeten in de bakken: 1984. Na een korte onderhandeling de prijs gevoelig verlaagd en meegenomen. Buiten de zéér irritante d-t fouten lekkere lectuur.
Twee eerste drukken in HC van Dick Matena voor een peulschil. Hier met die hap. Science Fiction met een hoek af, zo hebben we het graag in Chateau Lebbercherrie.

Blote wijven, daar kijken we ook graag naar, dat is waar. Kan me niet van de indruk ontdoen dat de reeks wat aan het doodbloeden is.
Pontiac Review, wat een ontdekking! Kocht zowaar tweedehands de delen 3, 4, 5 en 7. Als u de rest heeft en verkoopt, hier daar mee. Serieus fantastische tekenaar, die Peter PontiacEn dan nog omdat er nog wat kleingeld rondslingerde in de bodem van de schuif, deel 3 van een zeer ontroerende stripreeks: Peter Pan, De Storm.
2 comments:

Occy said...

ik ben een groot fan van dit soort aanwinstenlijstjes, keep 'em coming!

Lebbercherrie said...

Dacht het wel dat er iemand blij mee ging zijn!