Sunday, May 18, 2008

Midlife crisis
Het was al lang geleden dat ik nog eens een cartoon had gemaakt waarin er in de kont werd geneukt. Mijn agent zei dat ik zo mijn belangrijkste doelgroep (vetzakskes) hun interesse dreig te verliezen. Vandaar.


Dat het gisteren net Gay-pride parade was in Brussel heeft er niks mee te maken, hoor, was me pas bewust van die manifestatie toen 'ie al getekend was.


PS: Zimbob, het was geen grapje, ik ben écht je King bij den Occy vergeten. Hij zit in een zwart draagtasje van de Salt en Pepper dat aan de kapstok hangt.

7 comments:

daddy said...

Midlife crisis ? en dat al na 3 jaar ?

Lebbercherrie said...

Ach, het kon ook een 4x4 geweest zijn,... :-)

Zimbob said...

Ik verafschuw het feit dat mijn naam in dezelfde tekst staat als het onderwerp 'in de kont neuken'. Wat ga ik nu tegenkomen als ik naar mezelf googel?

Wat betreft de King: no problem. Die krijg ik vast wel. Laat Occy maar door een ware hel gaan de periode dat dat boek zich in zijn huis bevindt.

Wat betreft de toon *met schaamrood op de wangen* hehehehehehehehehehehehehehe.

Occy said...

no problem??! NO PROBLEM!!? NO PROBLEM???! Gij gaat daar wel licht over, hé manneke! Dat is dus wel ne STEVENKING, in MIJN huis, hé! NO PROBLEM? Awel, tis schoon ...

Dat geblubberd zijnde, no problem. Sta me toe eerst de sterke passages aan te duiden met een schroevendraaier. Ter lering en vermaak. Hoezee(r doet mijn kop...)

Lebbercherrie said...

Jezelf googelen is toch maar jezelf internetsgewijs masturberen op een foto van jezelven.

Als je sterke passages gaat aanduiden is hij zeer safe, die King. (jouw criteria volgend) ;-)

Occy said...

Ik wil trouwens hier officieel even melden dat de beschadigingen aan de rug en bovenaan de kaft reeds aanwezig waren en dat wij d'er hier niks mee te maken hebben. De brandplekken en tandafdrukken, daar hebben we het een andere keer wel es over.

Lebbercherrie said...

Dat was de Ruben...