Friday, January 18, 2008

Comics

Nu heb ik deze week niet enkel met mijn glockenspeil zitten spelen, maar ook strips gekocht.


Weeral? Ja, weeral. Voor Zimbob was ik een lading Crumbs gaan bekijken, jup weeral bij Patrick, om te zien of er iets tussen zat voor zijn collectie. Helaas pindakaas. Maar dat gaf mij wel de gelegenheid om eens op mijn gemak alle bakken tweedehands strips af te lopen, en eens goed te kijken. De buit:


Twee Joop Klepzeikers, waarvan eentje licht beschadigd.

Daarbovenop een "Dirk en Desiree" een reeks die ik niet ken, maar Hein de Kort kennen we dan weer wel te huize Lebbercherrie.
Trots mag ik u ook mijn pronkstuk voorstellen van de buit; Dixie Road 4. Wat betekent dat ik de gehele Dixie Road reeks tweedehands in bezit heb, echter wel in uitstekende staat, én compleet in eerste druk.

En wat de verrassing van de vangst leek te zijn, bleek de grootste ontgoocheling. The Fabulous Furry Freak Brothers mag dan wel compleet my cup of tea zijn, "Not quite dead", helemaal niet. Niet goed genoeg getekend en te zouteloze grappen. Spijtig. Zal hem maar bijhouden voor de volledigheid van de collectie.

8 comments:

Sjokkels said...

Die derde Joop Klepzeiker heb ik ook in mijn kast liggen. Las ik wel graag, maar met mate; die ruwe tekeningen en altijd die blote tetten bezorgden me soms enorme koppijn ;)

Lebbercherrie said...

Koppijn,....van blote tetten? Euhm, ik onthou mij van commentaar...

Zimbob said...

Tiens... een tegenvallende Shelton? Dat intrigeert me.

Lebbercherrie said...

Njanjanjanja...

Lebbercherrie said...

Kan jouw kritiek goed begrijpen, hoor Zimbob, maar bij de Freak Brothers nam ik de minkanten erbij, maar hier waren het er veel te veel.

Sjokkels said...

XD mnee, het gaat vooral om de hoeveelheid blote tetten op één plaatje, meegeteld met de vatsige tekeningetjes; op elk plaatjes. Het is gewoon typische hollandse humor ;)

Sjokkels said...

* Plaatjes opt einde moest pagina's zijn, heb m'n tekst niet meer nagekeken...

Lebbercherrie said...

Ach, ik vind het best leuk; moet er allessinds steeds heel hard mee lachen. Het is ook zo over the top dat het niet eens meer choquerend is maar totaal absurd. Het hoeft niet alle dagen Schreurs te zijn, maar ik mag zijn werk wel.