Thursday, January 03, 2008

Guess the book I'm reading competition 2007-2008

Zoals sommigen onder u wel weten nam ondergetekende, moi, Cherrie de Lebber, deel aan de eerste "Guess The Book I'm reading Competition", een spel georganiseerd door de 'thinking's man Walter Capiau' Occy MacMahon. Wie? Occy MacMahon. Wie? Occy MacMahon. Wie? Wel, de gast die deze site/blog beheert, boeken verzamelt, een hekel aan Stephen King en alles fantasy heeft, behalve Harry Potter, en ondanks dat veel van literatuur afweet.

En blijkbaar heb ik die wedstrijd ook gewonnen. Als u het verloop van de wedstrijd naleest, zal u zien dat het een woelige strijd geweest is, met spelers die erbij kwamen, pauze's namen, en weer verdwenen, met fotofinishes en onmiddellijk gevonden oplossingen. Geen enkele ronde was dezelfde, en de uitkomst was nooit zeker.

Zimbob heeft het me moeilijk gemaakt, Occy snoepte af en toe zelf de punten op, en af en toe moest ik ook werken ipv spelletjes te spelen, dus het was niet echt eenvoudig. Ook werd onzer Occmeister (waarom moet ik nu aan Jägermeister denken?) steeds spaarzamer met hints en tips, zodanig dat het absurd werd en hij de volgende vraag stelde: "What we're not reading is De meisjes van Jesses : naar de 'Openbaring van Johannes' en het naar krantenknipsels bij elkaar geplakt 'Relaas over opzienbarende moorden in de stad babylon'. The rest I'll leave up to you." En toch wil ik u aansporen om mee te spelen met de volgende jaargang. Laat u niet afschrikken door Occy zijn Highbrowness, als ik kan winnen, kan iedereen winnen; laat u ook niet afschrikken door het feit dat het blijkbaar steeds dezelfde mensen zijn die meespelen, we snakken naar nieuw bloed, we verwelkomen iedereen. Dus laat Occy weten dat hij moet verder gaan met zijn wedstrijd, en dat u wil meedoen. Doen! Fijn! Tof! Dolletjes!

En uiteindelijk heb ik dus gewonnen. Daarom stel ik u fier mijn nieuwste award voor, in de rechterbovenhoek van this here blogje. Nem. En als u me nu wil excuseren, ik moet nog een optocht ter ere van mezelf organiseren.


Oh, ja, ps voor Occy: Keep the game going.

7 comments:

Occy said...

We'll await the outcome of the questionnaire, good man. It lies in the hands of the people now, the plebean as it were, the ignorants, the dumb and plenty, the scum of the earth, the many and unwashed, the twitching and twirling, the shamelessly reproducing vessels of flesh and fat, ... it is beyond my control, it is their pregorative now. I await, hooded and prepared for just about anything. Sigh.

Lebbercherrie said...

I firmly believe that every blog/site should be ruled by one dictator, not by an unruly mob, but hey, it's your choice.

Zimbob said...

Hear hear. Screw the people!

Lebbercherrie said...

Let them eat cake!

Occy said...

Paint their toenails!

Lebbercherrie said...

Dress them up in pink tutu's!

Anonymous said...

shoe lifts are therapy for the height challenged and ought to be respected
shoe lifts