Sunday, November 25, 2007

Money, it's a crime...

Wat koopt een mens tegenwoordig nog voor € 20? Of beter gezegd, voor € 20.94? Verrassend veel, zo blijkt. Toch als je naar de beste stripwinkel ter wereld gaat.

Zo koop je daar 2 nagelnieuwe strips, namelijk Sam 9 (eindelijk een eerste druk Sam in de collectie!)een nieuwe Konvooi,

en dankzij hun uitstekende keuze tweedehandsstrips een in perfecte staat verkerende Nicky Saxx (en dan nog in eerste druk!)

en twee Dixie Roads (ook in perfecte staat EN in eerste druk!). Hierdoor heb ik drie van de vier Dixie Roads in eerste druk. Which is nice.
én als bonus een Biebel die betere tijden gezien heeft (een herdruk met een gekreukte pagina die me niet was opgevallen bij aankoop, wat schade aan de kaft). Maar wegens het anarchistische karakter van de reeks verhoogt dit enkel de charme.

En wat koop je tegenwoordig in het veilinghuis Drouot in Parijs op een grote stripveiling? Een olieverfschilderij door Rosinski van Thorgal met een geschatte waarde van, hou u vast: 45.000 euro! En hoe ziet een olieverfschilderij van € 45.000 er uit? Zo ziet een olieverfschilderij van € 45.000 er uit:

....€ 45.000! Ik ben er nog niet goed van...

4 comments:

otto said...

ge gaat mij nu toch niet vertellen dat ge dat schilderij hebt gekocht hé? Dat alles voor maar twintig eurookes?

Lebbercherrie said...

Ja, dag Jan!

Zimbob said...

Hallo...

Lebbercherrie said...

...is it me you're looking for?...