Thursday, June 21, 2007

Remember Dolly and Lemmy?

Weet u nog dat feestje? Welk feestje? Oh, DAT feestje! Wel, ik ga er nu dus eindelijk een paar foto's van posten. Ze zijn grofweg in omgekeerde chronologische volgorde, dat zal u zien aan het wisselen van kledingstukken en aan de steeds beschonkener uitdrukkingen. Ook heb ik de meest markante kostuums er nog eens bijgezet. Pas op, daarom ken ik de meeste van die mensen niet persoonlijk, maar met de grootsten deel hebben we er een vree plezanten avond van gemaakt. De Sultan Of Swing is de Peter, of de Pieje, die zijn veertigste verjaardag vierde. Eens zien of u alle vedetten aan hun kostuum herkent.


En aangezien het wat veel fotokes waren om via blogger de ether in te gooien, doen we het via deze link. Klik maar op de foto en laat me weten wat je er van vindt.Have fun!
Translation: Remember the party? What party? Oh THAT party! Well, if you click the picture underneath, you can watch them all.

Photobucket Album

12 comments:

Zimbob said...

Ik denk dat ik het al eens gezegd had: een ronduit ranzige bedoening. Het verbaast me dat je er bent weggerraakt... :D Lacheuh. Echt iets voor jou Lebber en wat zag je er weer geheelonthoudend uit.
Die madam van de koekoekstraat krijgt van mij de eerste prijs voor haar kostuum.

(Het doet er me een beetje denken aan een pornofuif in een parenclub. Hoe ik dat weet? Van jou tiens.)

lebbercherrie said...

Het was vooral een héél plezierige bedoening. Ik was inderdaad fameus geheelonthoudend. Kathleen heeft mij dan 's ochtends nog moeten helpen met mijn leren broek uit te doen, die kleefde van het zweet en bier vast aan mijn benen.

lady B said...

jaja, helpen uitdoen... jaja

Occy said...

dolly, lemmy, man v melle, pfaff, .. voor de rest herken ik niemand ... misschien moet ik weer wat meer buiten komen ... hoewel ...

lebbercherrie said...

Er is ook Elvis, Tina Turner (een blanke Tina), Nicole en Hugo, Joan Jett, Bjorn Borg, Helmut Lotti, Freddy Mercury, Joahn Travolta en Olivia Newton John in Grease, Bonnie & Clyde, Carmen van de Kapioenen, en ik vergeet altijd in wie Isabelle verkleed was.

lebbercherrie said...

Oh, en Marilyn Monroe.

lebbercherrie said...

Isabelle was Cindy Lauper!

Occy said...

en die blauwe pyjama's?

lebbercherrie said...

Nicole en Hugo. Het stond in glitters op hun rug, er zijn foto's vaan, maar dat zou het verklapt hebben.

Kathleen said...

Echt alleen helpen uitdoen lady b , tot veel meer was hij niet meer in staat.

lebbercherrie said...

Hardy har har...

lady B said...

haha