Friday, January 12, 2007

Te koop: "Charlie"

Wegens geldnood verkoop ik met pijn in het hart mijn luchtgitaar; een 1971 Gibson Les Paul deluxe Goldtop. Mint condition. Dit is de gitaar die je hoort op alle Led Zeppelin, Deep Purple, Nirvana, Mötorhead en AC/DC platen. Geen bijhorende case, maar wel een zwarte schouderband met witte skulls. Enkel aan een andere gitaar-afficionada wil ik Charlie verkopen. Doe een bod. Klank is fe-no-me-naal! Ligt zeer licht in de hand en voelt zeer natuurlijk aan om te spelen. Perfectly Good Guitar. Vraag enkel dat je er goed zorg voor draagt.

9 comments:

Zimbob said...

Eigenlijk ontkracht de foto wel een beetje de grap, maar ik heb er toch smakelijk mee kunnen GIEREN. Ha, en dat doe ik nu nog. slache...

lebbercherrie said...

Thanks, maar wou er voor de leek (ahem, me included) een foto van zo'n gitaar erbij. En, heb jij een luchtgitaar? Heb je een foto? Of een lucht-drumstel?

Heb er zelf een ganse dag mee lopen lachen, was zelfs efkes van plan om een annonce op Kapaza te zetten, maar vrees dat er mensen gaan inlopen en het stukje "lucht" niet gelezen hebben en een serieus bod gaan doen. Dacht er dan foto's van een lege hoek bij te zetten, alla; "hier staat ze" :-D

Zimbob said...

Geinig!
ik heb helaas geen luchtgitaar, enkel een paar echte.
Wel kan ik je misschien verleiden tot het overnemen van mijn luchtmatras.
Volgende keer dat jij en de jouwen eens komen eten (over een paar jaar, wanneer de keuken af is) moet je zeker ook mijn gebakken lucht eens proberen.
By the way, al ben je een leek: tis een verdomd goeie keuze van luchtgitaar. Zelf ben ik een Fenderman, maar ik zou maar wat graag je gibson eens uittesten. Zal next time mijn luchtplectrum meepakken.

Occy said...

lebbercherrie said...

Dank je Occy, ik zal je bod van € 2500 zeker in beraad houden. Indien er geen nieuw bod komt, maak je een mooie kans.

(Heb zelfs geen flauw idee hoveel Charlie écht waard is :-) )

lebbercherrie said...

Vince, altijd al geweten dat vegetarisch eten gebakken lucht was! Moehahahahaaaa!

(I kid, i kid, you nais cook, your girlfriend nais cook)

Zimbob said...

U good friend...

sven said...

Geef mij maar een luchtig pijpje.

lebbercherrie said...

Mmmmmm, neen toch niet.