Sunday, May 31, 2009

Technish gepruts en geprul

Welkom in de Lebbercherrie-studio. Of beter gezegd, onder de trap van huize Lebbercherrie. Sinds kort hebben we een upgrade ingevoerd. Jup, onze oude bak eruit en een nieuw monster in de kast. En van XP naar Vista. Hoort u de bui al hangen? Inderdaad, mijn Lexmark scanner-printer-all-in-one-super-mega-functionele-thingamajimmy print nu wel, maar scannen, ho maar. Drivers downloaden en de hele santeboetiek haalt geen enkele flikker uit.
Maar om u niet in de kou te laten, heb ik toch dan maar mijn allerliefste vrouwtje een digitale foto laten nemen van de cartoon voor deze week.
Ideaal? Neen. Beter als niks? You betcha.

Ps: ik weet dat ie op zijn kant staat, ik kan er ook niks aan doen.

7 comments:

daddy said...

Een tip : Met de instelling Close-up ook macro stand genoemd kunt u van dichtbij scherpe en gedetailleerde foto's maken. Het symbool is een bloem.
Ook geen flits gebruiken, maar de foto gewoon buiten maken in daglicht

Occy said...

Een klassieker, maar grappig!

Printers en besturingssystemen zijn de hel! Heb hier ook al menig uurtje zitten klooien. (Dat was trouwens ook met een Lexmark!)

Heb de strip vlug even geroteerd en naar je mail doorgestuurd. Ge weet maar nooit waar het goed voor is.

Zimbob said...

Oei, ken dat. Heb ook pas een nieuwe scanner moeten kopen en tegen dat ik die aan de gang had... Gebruiksvriendelijk? Amehoela.
Dat 'moeten kopen' kwam trouwens doordat mijn oude printer (en scanner) van Lexmark waren. Toen ik nog eens de cartridges wilde vervangen bleken die doodleuk niet meer gemaakt te worden. En het was géén printer van voor '45. Lexmark blijkt dit regelmatig te doen, dus wees op je hoede. Ik wens er je alleszins veel succes mee en kijk al uit naar je volgende toon.

Lebbercherrie said...

@ daddy, het zonlicht was veel te sterk, maar zal het volgende keer proberen.


Alleszins beiden bedankt om hem te roteren. Maar het moest snel gaan, vandaar.

En heb nog geen nieuws van Lexmark, ik denk dat ze me vierkantig in de poep gepakt hebben.

daddy said...

ik heb geschreven "daglicht" niet volle zon. Buiten in de schaduw is er nog altijd meer licht dan binnen. Juist zien dat je eigen schaduw je onderwerp niet treft.

Lebbercherrie said...

Ja, dat ik daaaaar niet aan gedacht heb..... tuurlijk heb ik het in de schaduw geprobeerd.

jabo said...

haha die is goe!