Thursday, December 14, 2006

Cinefiele betrekkingen


Photoshop begint steeds beter en beter en sneller en sneller te gaan. Heb ook een goudmijn aan tips en informatie ontdekt online (staat bij de links), die me in staat zouden stellen om steeds beter te gaan worden. Alleen wil die fucking gradient toets nooit doen wat ik wil. Ge kunt niet alles hebben in het leven, zeker. Mensen die The Exorcist nooit gezien hebben kunnen het van mij aannemen; drie vierde van de memorabele scènes staat al in mijn cartoon. En buiten die scènes is het een strontsaaie film. You like?

4 comments:

sven said...

klapklapklapklapklapklapklap(het publiek gaat staan voor een ovatie)klapklapklapklapklap Wij mogen hier weer spreken van een geslaagde cartoon. Subliem die taalkennis klapklapklapklap. de eerste biskoren weergalmen door onze contreien. met dees woorden sluit ik af DOE ZO VERDER.

lebbercherrie said...

*ZUCHT* ...de tol van de roem...

Mercikes Sven, maar ge hebt gelijk, het eerste prentje is misschien grappiger dan de rest.

Zimbob said...

Heel leuk, Lebber. Inderdaad de afwerking wordt beter en beter. Het toeval wil dat ik ook net een Star Wars grapje klaar heb om te publiceren. Again: great minds...
Ik hoop dat je niet te veel last hebt met de Betaversie. In het begin heb ik daar enorm mee afgezien. Op een gegeven moment kon iedereen aan mijn lay-out prutsen.
Niet dat ik het niet graag had... maar toch.

Leuke grap!!

lebbercherrie said...

Thanks,

wel, ik wou principieel niet naar beta, nét omdat het een beta is, en dus per definitie niet op punt staat. Het bleek echter quasi onmogelijk om verder te werken in de gewone blogger.

ivm great minds; het begint echt wel creepy te worden, is it not? Zullen we afspreken dat ik mijn volgende cartoon over spruiten maak, en jij over conserveblikjes, zo blijven we uit elkaars vaarwater?

Ik kijk al uit naar je nieuwe cartoon.

PS: check it out, een enorme bron aan technieken en hints en tips en what-have-you in "the best of how to draw". Ik ben er al gek op.